Skip to main content
SUSC Driven by purpose

I’m passionate about impact and serious about climate change.

Anne Wagenmans

Anne Wagenmans is founding partner van SUSC. Haar passie voor duurzame transitie vormt de basis van haar werk. Na haar master Bedrijfseconomie in Tilburg (1999), werkte Anne meer dan 18 jaar voor internationale organisaties als FMO, AEGON Asset Management en ExxonMobil.

In 2017 behaalde een Postgraduate Sustainability aan de University of Cambridge. Vervolgens werkte ze binnen het FMO Sustainability team aan duurzame energieprojecten in Chad, Nepal en Libanon. Daarnaast werkte ze van 2019 tot 2022 als assessor voor Sustainability programma’s van de University of Cambridge. In 2020 besloot ze tot de oprichting van SUSC.

Naast haar werk bij SUSC is Anne Bestuurslid bij MKB Den Haag. Anne woont met haar man en hun twee kinderen in Den Haag op een steenworp van de duinen en zee.

Mijn focus is de duurzame ontwikkeling van mensen, organisaties en ecosystemen.

Alexander de Bruin

Alexander de Bruin is partner van SUSC. In zijn werk focust hij op de duurzame ontwikkeling van mensen, organisaties en ecosystemen. Hij combineert zijn ervaring met persoonlijke verhalen en kennis over markt transformaties. Naast zijn werk werk bij SUSC verzorgt hij samen met André Nijhof vanuit Nyenrode Business Universiteit Impact Programma’s voor banken en verzekeraars. Deze hebben geleid tot concrete actieplannen voor versnelling van de duurzame transitie.

Alexander was meer dan 14 jaar werkzaam bij de Rabobank, waaronder Relatiemanager. Tevens was hij initiator van de beweging rondom strategische klantdialogen binnen de bank.

Naast zijn werk voor SUSC en Nyenrode is hij voor diverse ondernemers business coach. Hij houdt daardoor feeling met de dagdagelijkse praktijk van de ondernemer. Alexander woont met zijn vrouw en drie kinderen in Den Haag.

SUSC Klanten

SUSC Samenwerkingspartners

Samenwerken?

SUSC is ervan overtuigd dat we de transitie naar een nieuwe duurzame economie alleen samen kunnen laten slagen. Kennis en ervaring delen is van belang om de verduurzamingsslag te kunnen maken. Enthousiast over het SUSC concept en interesse in een samenwerking? Neem dan contact op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

SUSC Dienstverlening