SUSC Driven by purpose

'Met veel passie zet ik me in voor de transitie naar een duurzame economie.'

Anne Wagenmans

Drive, gecombineerd met ervaring in het internationale bedrijfsleven en aan de University of Cambridge vormen de basis van haar werk.

Sinds 2020 werkt Anne Wagenmans met haar bedrijf SUSC voor klanten als ABN AMRO, RVO, Rabobank én voor diverse MKB bedrijven. Per project werkt ze samen met experts binnen diverse vakgebieden.

Na haar master Bedrijfseconomie in Tilburg (1999), werkte Anne meer dan 18 jaar voor internationale organisaties als FMO, AEGON Asset Management en ExxonMobil. In zowel managerial rollen als senior adviesfuncties leidde ze veranderingstrajecten op het gebied van pricing, bedrijfscultuur, hr en performance management.

In 2017 besloot Anne haar veranderkracht inzetten voor impact. Ze rondde een postgraduate studie Sustainability aan de University of Cambridge af. Vervolgens werkte ze binnen het FMO Sustainability team aan duurzame energieprojecten in Chad, Nepal en Libanon. Van 2019 tot 2021 werkte ze parttime als assessor voor Sustainability programma’s van de University of Cambridge. Vanaf begin 2022 is van Bestuurslid bij MKB Den Haag. Anne woont met haar man en hun twee kinderen in Den Haag.

SUSC Klanten

SUSC Samenwerkingspartners

Samenwerken?

SUSC is ervan overtuigd dat we de transitie naar een nieuwe duurzame economie alleen samen kunnen laten slagen. Kennis en ervaring delen is van belang om de verduurzamingsslag te kunnen maken. Enthousiast over het SUSC concept en interesse in een samenwerking? Neem dan contact op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

SUSC Dienstverlening