SUSC Driven by purpose
SUSC Anne Wagenmans

Ik heb SUSC opgericht om me in te zetten voor de transitie naar een duurzame economie.

Anne Wagenmans, Sustainability Change Manager & Owner SUSC

‘Met ervaring in sustainability, hr en finance help ik organisaties te veranderen voor lange termijn succes.’

LinkedIn – Anne Wagenmans

Anne’s ervaring in het internationale bedrijfsleven, de opgedane kennis aan de University of Cambridge en haar drive vormen de basis van haar training en consultancy werk.

Na haar master Bedrijfseconomie, Ondernemingsfinanciering (Tilburg, 1999), werkte Anne meer dan 18 jaar voor internationale organisaties als FMO, AEGON Asset Management en ExxonMobil. Ze werkte in zowel managerial rollen als senior adviesfuncties en leidde veranderingstrajecten op het gebied van bedrijfscultuur, hr en performance management.

In 2017 besloot Anne haar veranderkracht inzetten voor impact. Ze volgde de postgraduate studie Sustainability (University of Cambridge), werkte binnen het FMO Sustainability team aan duurzame energieprojecten in Chad, Nepal en Libanon. En heeft sinds 2020 haar eigen bedrijf SUSC. 

Naast SUSC werkt Anne voor de University of Cambridge, voor de courses:
– High Impact Leadership,
– Business Sustainability Management en
– Sustainable Finance.

Anne woont met haar man en hun twee kinderen in Den Haag.

'Mijn benadering is holistisch, we hebben een diversiteit aan stakeholders nodig voor een duurzame transitie.'

Chiara Magrelli, Project Manager SUSC

Gespecialiseerd in Sustainable Development en project management.

LinkedIn – Chiara Magrelli

Chiara heeft een Bachelor Internationale Betrekkingen aan de Rijksuniversiteit Groningen en een MSc in Duurzame Ontwikkeling van de Universiteit van Uppsala. Voor haar masterscriptie deed Chiara onderzoek naar de impact duurzaam beleggen en vrijwillige gedragscodes in het financiële systeem.

Naast haar werk voor SUSC werkt ze parttime als projectmanager voor de Rijksuniversiteit Groningen, voor een onderzoeksteam op het gebied van illegale handel en hoe dit sociale, economische en ecologische duurzaamheid beïnvloedt. Binnen SUSC werkt Chiara aan de ontwikkeling van workshops, trainingen en projectmanagement van diverse adviesprojecten.

SUSC Professionals Netwerk

Verduurzamen vraagt een multidisciplinaire benadering. Vandaar dat SUSC samenwerkt met een netwerk van professionals op het gebied van duurzaamheid, circulariteit, reporting, communicatie en organisatieontwikkeling. Alle professionals uit het SUSC netwerk hebben een passie voor verduurzaming.

Samenwerken?

SUSC is ervan overtuigd dat we de transitie naar een nieuwe duurzame economie alleen samen kunnen laten slagen. Kennis en ervaring delen is van belang om de verduurzamingsslag te kunnen maken. Enthousiast over het SUSC concept en interesse in een samenwerking? Neem dan contact op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

SUSC Dienstverlening