SUSC Driven by purpose
SUSC Anne Wagenmans

Ik heb SUSC opgericht om me in te zetten voor de transitie naar een duurzame economie.

Anne Wagenmans, Sustainability Change Manager & Owner SUSC

‘Met ervaring in sustainability, hr en finance help ik organisaties te veranderen voor lange termijn succes.’

LinkedIn – Anne Wagenmans

Anne’s ervaring in het internationale bedrijfsleven, de opgedane kennis aan de University of Cambridge en haar drive vormen de basis van haar training en consultancy werk.

Na haar master Bedrijfseconomie, Ondernemingsfinanciering (Tilburg, 1999), werkte Anne meer dan 18 jaar voor internationale organisaties als FMO, AEGON Asset Management en ExxonMobil. Ze werkte in zowel managerial rollen als senior adviesfuncties en leidde veranderingstrajecten op het gebied van bedrijfscultuur, hr en performance management.

In 2017 besloot Anne haar veranderkracht inzetten voor impact. Ze volgde de postgraduate studie Sustainability (University of Cambridge), werkte binnen het FMO Sustainability team aan duurzame energieprojecten in Chad, Nepal en Libanon. En heeft sinds 2020 haar eigen bedrijf SUSC. 

Naast SUSC werkte Anne voor de Sustainability courses University of Cambridge, voor de courses Impact Leadership, Business Sustainability en Sustainable Finance.

Anne woont met haar man en hun twee kinderen in Den Haag.

SUSC Professionals Netwerk

Verduurzamen vraagt een multidisciplinaire benadering. Vandaar dat SUSC samenwerkt met een netwerk van professionals op het gebied van duurzaamheid, circulariteit, reporting, communicatie en organisatieontwikkeling. Alle professionals uit het SUSC netwerk hebben een passie voor verduurzaming.

Samenwerken?

SUSC is ervan overtuigd dat we de transitie naar een nieuwe duurzame economie alleen samen kunnen laten slagen. Kennis en ervaring delen is van belang om de verduurzamingsslag te kunnen maken. Enthousiast over het SUSC concept en interesse in een samenwerking? Neem dan contact op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

SUSC Dienstverlening