Skip to main content
Being a frontrunner

Masterclass Leiderschap in Sustainability
voor Management

Schrijf je nu in!Schrijf je nu in!

De Masterclass Leiderschap in Sustainability voor management; voor het bereiken van impactvolle, duurzame verandering.

De ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming gaan razendsnel en hierdoor veranderen de verwachtingen aan management in hoog tempo. Van zowel externe als interne stakeholders neemt de vraag naar verduurzaming toe. Managers vragen zich steeds vaker af hoe zij een succesvolle rol kunnen spelen in de duurzaamheidstransitie.

Sustainability integreren in doelstellingen en besluitvorming; de nodige verandering is niet eenvoudig, maar zeker relevant en inspirerend!

 

Wil je meer weten over deze ontwikkelingen hoe jij een krachtige leiderschapsrol kan spelen binnen jouw organisatie? In deze Masterclass behandelen we de succesfactoren voor impactvolle, duurzame verandering. Als leidraad gebruiken we het Impact Leadership model van the University of Cambridge, welke is gebaseerd op jarenlang onderzoek. Na deze Masterclass heb je kennis en handvatten voor een succesvolle aanpak!

 

Deze Masterclass bestaat uit interactieve sessies met ambiteuze en enthousiaste managers, aangevuld met coachingsgesprekken en thuisopdrachten. Kennisverrijking, interactie en inspiratie staan hierbij centraal.

The SUSC Masterclass

 • 1 trainingsdag 10-18u in Circl Amsterdam
 • De training wordt aangevuld met; een online introductiesessie, 2 zelfstudie-opdrachten en een coachingsgesprek (3u)
 • Locatie: op lokatie Circl Amsterdam
 • Taal: Nederlands
 • Trainer: Anne Wagenmans

Leerdoelen

Na deze Masterclass:

 • Ontwikkel je een andere visie op leiderschap en waardecreatie;
 • Ben je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en leiderschap;
 • Ken je de cruciale aspecten van verandermanagement;
 • Formuleer je een eigen game-changing leiderschapsplan!

Trainingsinformatie

 • max 10 deelnemers
 • Kijk hier voor trainingsdata
 • Engels op aanvraag
 • Prijs 595 € ex btw
Deze Masterclass wordt ook aangeboden via CIRCL Amsterdam en trainingsplatforms Springest, Rabobank en ABN AMRO.

Is deze Masterclass iets voor jou?

 • Je bent geïnteresseerd in de recente ontwikkelingen op het gebied van sustainability en leiderschap;
 • Je wil een krachtige rol spelen in de integratie van sustainability in jouw organisatie;
 • Je bent benieuwd naar een andere visie op waarde en leiderschap waar waardecreatie centraal staat;
 • Je wil ervaren welke factoren bijdragen aan succesvolle impactvolle verandering in jouw leiderschap.

In-company

Deze Masterclass wordt ook in-company aangeboden, waarbij we aansluiten op de context van de organisatie en geformuleerde duurzaamheidsstrategie. Interesse in de SUSC modules binnen jouw organisatie? Neem contact op voor een op maat gemaakte offerte!

De inhoud van de SUSC Masterclass

Het Denken

We werken aan kennisverrijking op het gebied van sustainability. De risico’s en kansen binnen bedrijven van verandering op milieu en maatschappelijk gebied worden besproken. Daarnaast krijg je inzicht in innovatieve duurzame bedrijfsmodellen.

De Waarde

Binnen het thema ‘De Waarde’ behandelen we verschillende manieren om als leidinggevende naar waardecreatie te kijken. Hierbij komt ook de Value Mapping Tool aan bod.

De Toepassing

Binnen het element ‘De Toepassing’ gaan we dieper in op verandermanagement. We behandelen de stappen en vaardigheden om de verandering succesvol te maken. Ook reflecteren we op de toepasbaarheid in jouw context, zodat je aan de slag kan met een game-changing leiderschapsplan!

“One of the better Sustainability courses, thought provocative, snapshot of major challenges while focusing in the second part on practical steps I can take to embed sustainability in my own work!” Idsert Boersma, Executive Committee, Director Partnerships, FMO The Dutch Development Bank.

 

“..inspirerende Masterclass. Veel afwisseling met video’s, interessante gastsprekers, theorie en uitwisseling tussen deelnemers. Anne beheerst de materie tot in haar vezels en kan het goed overbrengen.” Joris Timmers, Senior Program Manager Rabobank Partnerships

 

Opleiderscore 9,4

Klik hier voor meer reviews.

schrijf je nu in

SUSC Dienstverlening