SUSC Masterclasses

open inschrijving

Masterclass voor Professionals Leiderschap in Sustainability

Masterclass: 1 dag training Circl Zuid-as Amsterdam, aangevuld met een online introductiesessie, zelfstudieopdrachten en een coachgesprek

  • 23 nov 2021, 10-18u
  • 7 dec 2021, 10-18u
  • 21 jan 2022, 10-18u
  • 10 maart 2022, 10-18u

(combinaties mogelijk met masterclass voor financials, waarbij programma en coaching wordt afgestemd op de deelnemers)

Masterclass voor Managers
Leiderschap in Sustainability

Masterclass: 1 dag training Circl Zuid-as Amsterdam, aangevuld met een online introductiesessie, zelfstudieopdrachten en een coachgesprek 

  • 12 nov 2021 10-18u
  • 2022 tbd en op aanvraag

 

.

 

Masterclass voor Financials Leiderschap in Sustainability

Masterclass: 1 dag training Circl Zuid-as Amsterdam, aangevuld met een online introductiesessie, zelfstudieopdrachten en een coachgesprek.

  • 4 nov 2021 10-18u
  • 7 dec 2021 10-18u
  • 21 jan 2022, 10-18u
  • 10 maart 2022, 10-18u

(combinaties mogelijk met masterclass voor professionals, waarbij programma en coaching wordt afgestemd op de deelnemers)

 

 

.

SUSC Inhouse training

Sustainability Lab

Inhouse training op maat

Hoe kun je effectief en succesvol sustainability integreren binnen je team en de processen binnen je afdeling? Kun je voldoen aan de toenemende verwachtingen van klanten, directie én maatschappij?

SUSC biedt een op maat gemaakte Sustainability Lab. Na een korte introductie wordt er concreet aan de slag gegaan met actuele duurzaamheidsvraagstukken.

De training helpt je om een succesvolle rol te spelen in de duurzaamheidstransitie. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van een geselecteerd Cambridge Model als methode voor verandering.

lees verderlees verder

SUSC Accelerator Course

voor consultants & interne change agents

Heb je de ambitie om meer duurzame impact te maken binnen jouw organisatie, als change agent (accelerator). Of wil je in je rol als consultant ook interventies op verduurzaming aanbieden en je kennis over duurzaamheid vergroten?

SUSC biedt hiervoor een training duurzaamheid aan voor professionals en consultants. Deze bestaat uit kennisverrijking op het gebied van duurzaamheid, het gebruik van change management technieken en het succesvol toepassen van sustainability modellen in de praktijk.

lees verderlees verder

SUSC Value Workshops

voor innovatieve & succesvolle teams

Wil jij binnen jouw team meer impact creëren en acties nemen op duurzaamheid? SUSC biedt workshops aan met behulp van de Cambridge Value Mapping tool.

In deze workshops bespreken we een nieuw perspectief op waardecreatie en passen we dit toe op de taken en verantwoordelijkheden van het team. Innovatieve oplossingen worden ontdekt en geprioriteerd. Deze workshops vormen de basis voor een innovatief en praktisch actieplan.

lees verderlees verder

SUSC Dienstverlening