Skip to main content

SUSC Sustainable Leadership Lab

Voor ambitieuze en game-changing leiders

Neem contact opNeem contact op

Succesvol inspelen op snel veranderende ontwikkelingen.

De ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming gaan razendsnel en hierdoor veranderen de verwachtingen aan management in hoog tempo. Externe stakeholders zoals klanten en overheid stellen steeds hogere eisen op milieu en sociaal gebied. Ook intern neemt de vraag naar verduurzaming toe; vanuit de management board én door eigen medewerkers. Managers én senior professionals vragen zich steeds vaker af hoe zij een succesvolle rol kunnen spelen in de duurzaamheidstransitie.


SUSC biedt een leiderschapstraining aan die managers en senior professionals helpt met kennis en vaardigheden voor verduurzaming. Het SUSC Sustainable Leadership Lab is gebaseerd op het
Cambridge Impact Leadership model. De training wordt aangeboden in een inspirerende leeromgeving met een enthousiaste groep professionals.

SUSC Leadership Lab

 • Blended learning
  • op locatie : 2 dagen en 1 avond
  • online opdrachten: 4 weken, 2 uur p/wk
 • Groepsgrootte max 8 personen
 • Nederlands & Engels
 • Prijs: 1.695 € excl. BTW, incl arrangementskosten
 • Trainingslocatie: CIRCL Amsterdam

Open inschrijving & In-company

Leerdoelen

 • Krijg inzicht in competenties van het Cambridge High Impact Leadership model
 • Ontdek welke impact jouw organisatie kan maken
 • Ontwikkel jouw vaardigheden en competenties voor duurzame verandering
 • Word geïnspireerd en versterk je ambitie

Trainings data

 • Contacteer ons voor nieuwe data

Voor wie

Het Sustainable Leadership Lab is ontworpen voor managers die leiderschapsvaardigheden willen ontwikkelen om actief bij te dragen aan de duurzaamheidstransitie binnen hun organisatie. Daarnaast is het Lab interessant voor senior strategisch professionals die adviseren op het gebied van (sustainability) strategie en leiderschapsontwikkeling.

In-company

De Leadership Lab wordt ook in-company aangeboden. Hierbij sluiten we aan op de context van de organisatie en geformuleerde duurzaamheidsstrategie. Ook zijn er mogelijkheden voor het gezamenlijk ontwikkelen van een interactieve e-learning course. Interesse voor deze training binnen jouw organisatie? Neem dan contact op voor een op maat gemaakte offerte!

Inhoud van de Training

Het SUSC Leadership Lab is opgebouwd

uit de drie thema’s van het

Cambridge Impact Leadership Model.

Het Denken

We werken aan kennisverrijking op het gebied van duurzaamheid. De risico’s en kansen van verandering op milieu en maatschappelijk gebied worden besproken.

Daarnaast krijg je inzicht in de huidige ontwikkelingen en verschillende innovatieve duurzame bedrijfsmodellen, als circulariteit en PSS. We bespreken ook andere factoren die duurzaamheid in bedrijfsvoering stimuleren, zoals systeemdenken en diversiteit & inclusie.

De Waarde

Het begrip Waarde staat centraal binnen Sustainable Leadership. We analyseren hoe waardegedreven persoonlijke missie (purpose) zich dit verhoudt tot de missie van een organisatie. 

Je krijgt inzicht in competenties van het Sustainable Leadership profiel. Ook leer je jouw persoonlijke competenties toe te passen voor impactvolle verandering.

De Toepassing

We behandelen effectieve methodes om een leiderschapsrol te pakken in de duurzame transformatie, zoals de Value Mapping Tool en het B Corp impact assessment. 

Je leert effectief stakeholder management toe te passen richting medewerkers, senior management, klanten en in jouw sector.

Gedurende de gehele training reflecteren we op de toepasbaarheid in jouw context, zodat je de training afrondt met een game-changing actieplan!

A blended learning journey

The Sustainability Leadership Lab bestaat uit 2 trainingsdagen en een afsluitende avond. Vier weken e-learning wordt rondom de trainingsbijeenkomsten. We volgen de RIVM Covid-19 richtlijnen.
Trainingsdag 1; 10u – 17u, gevolgd door een diner (voor zowel lunch als diner wordt gezorgd)
Trainingsdag 2; 10u – 17u (inclusief lunch)
Closing Event; 17u – 20u (inclusief informeel diner)

De Covid-19 richtlijnen worden gevolgd.

Ontwikkel nu je vaardigheden voor nieuw, impactvol leiderschap!

Anne Wagenmans

Trainer – owner SUSC

Andere SUSC Trainingen